جمعه ۲۸ اردیبهشت ۰۳

فوايد اعجاب انگيز شيره انگور در درمان بيماري ها و حفظ سلامتي

شيره انگور يا دوشاب محصول انگوري است كه از شيره انگور به دست مي آيد. در مقايسه با انگور، شيره انگور اصل كالري بالايي دارد و مصرف مقدار كمي از آن انرژي از دست رفته را جبران مي كند. اين شهد خوشمزه حاوي ويتامين هاي A، B و C و مواد معدني مانند آهن، منيزيم، فسفر و كمي كلسيم است. با اين حال، شيره انگور خانگي براي همه افراد توصيه نمي شود و مي تواند براي برخي افراد مضر باشد.

در زير به برخي از مزايا  شيره انگور اشاره شده است. شيره انگور را دبس يا دوشاب مي گويند. طبيعت اين غذا گرم و غني است و افراد زيادي مي توانند از آن استفاده كنند. همچنين برخي از افراد از شيره آن نوشيدني درست مي كنند كه بسيار بهتر است و نوشيدني گرم است. بهترين زمان براي استفاده از شيره انگور فصل سرد است و به دليل خواص مفيدي كه در التيام و تسكين بيماري ها دارد، فصل سرد است پس بهتر است در برنامه غذايي خود جاي آن را خالي كنيد.

همچنين مي توانيد بهترين شيره انگور ملاير را از همين لينك تهيه كنيد. شيره انگور خانگي به شرط داشتن كيفيت تنها نوع شيره انگور توصيه شده توسط تمامي اطبا طب سنتي مي باشد.

 

ويژگي هاي شيره انگور اصل

 

1- شيره انگور نبايد در يخچال نگهداري شود و اگر خارج از يخچال خراب يا ترش شود شيره مناسبي نيست و آبكي مي شود.

2- آب ميوه هاي رقيق شده حاوي آب ميوه بيشتر، آب كمتر و شكر كمتري هستند. بنابراين آب ميوه با غلظت مناسب حاوي مواد مغذي بيشتري است و مغذي تر است.

3- رنگ شيره مرغوب بايد تميز و كثيف نباشد.

4- شيره انگور مرغوب از انگور شيرين مرغوب تهيه شده است. بنابراين، اين محصول را بايد از يك مكان مطمئن و قابل اعتماد خريداري كرد.

 

خواص  درماني شيره انگور

 

بعضي از خواص بي شمار شيره انگور درجه يك را در اينجا بر خواهيم شمرد.

 

1. افزايش سلامت استخوان ها با شيره انگور

 

شيره انگور خانگي ساختار استخوان را تقويت مي كند زيرا منبع خوبي از كلسيم است. همچنين نوشيدن شيره انگور خانگي به بهبود سلامت دندان كمك مي كند. اين غذا نيروي انقباض عضلاني را نيز افزايش مي دهد. مصرف شيره انگور خانگي از بدن در برابر بيماري هاي استخواني به خصوص در دوران پس از يائسگي محافظت مي كند.

 

2. بهبود ميل جنسي

 

مصرف شيره انگور خانگي به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. اين ماده غذايي با افزايش ميل جنسي از سلامت جنسي مردان محافظت مي كند.

 

3. درمان يبوست با شيره انگور مرغوب

يكي ديگر از مزاياي سلامتي شيره انگور خانگي اين است كه به رفع يبوست كمك مي كند. اين غذا باعث آرامش معده و روده مي شود.

 

4. شيره انگور خانگي سرشار از مواد معدني

 

مصرف شيره انگور خانگي مي تواند نياز روزانه بدن به كلسيم، پتاسيم، منيزيم و آهن را تامين كند. شيره انگور اصل به دليل وجود مقدار زيادي مواد معدني مي تواند براي بارداري، شيردهي و رهايي از بيماري هاي مختلف بسيار مفيد باشد.

 

5. درمان كم خوني با شيره انگور عسلي ملاير

 

شيره انگور خانگي حاوي آهن است و مي تواند از كم خوني جلوگيري كند. اين غذا يك سوم آهن مورد نياز روزانه بدن را تامين مي كند. شيره انگور اصل همچنين ميزان خون را در بدن افزايش مي دهد.

 

6. افزايش انرژي

 

به دليل سرما، به خصوص در فصل زمستان، بدن انسان ضعيف مي شود. مصرف شيره انگور اصل باعث تقويت بدن و محافظت از آن در برابر بيماري ها مي شود.

 

7. مفيد براي بارداري

 

از آنجايي كه شيره انگور اصل حاوي مواد معدني زيادي است، استفاده از آن در دوران بارداري و شيردهي بسيار مفيد است.

 

8. كاهش درد قاعدگي با شيره انگور اصل

 

در برخي موارد علت دردهاي قاعدگي كمبود آهن است. شيره انگور خانگي حاوي آهن است و مي تواند از دردهاي قاعدگي جلوگيري كند. علاوه بر اين، مواد معدني مانند كلسيم و منيزيم مي توانند از لخته شدن خون جلوگيري كنند. دردهاي قاعدگي با اين روش درمان مي شود. مصرف شيره انگور اصل همچنين مي تواند از ماهيچه هاي رحم محافظت كند.

 

9. سلامت سلول هاي بدن

 

مصرف شيره انگور خانگي به بازسازي سريع و آسان بافت پوست كمك مي كند.

 

10. افزايش گلبول هاي قرمز با شيره انگور قرمز

 

شيره انگور خانگي همچنين مي تواند با افزايش سرعت توليد گلبول هاي قرمز، سيستم ايمني بدن را تقويت كند.

 

11. بهبود رشد كودكان

 

نوشيدن شيره انگور اصل براي رشد كودكان بسيار مفيد است. شيره انگور اصل سرشار از مواد معدني و ويتامين است و به ساختن بدن كمك مي كند.

 

12. حفاظت از سيستم عصبي با شيره انگور محلي

 

شيره انگور خانگي به دليل منيزيم موجود در آن، سطح كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل كرده و اعصاب را آرام مي كند.

 

13. رفع سردرد و خستگي

 

شيره انگور خانگي حاوي ويتامين ها و مواد معدني است كه خستگي و سردرد را كاهش مي دهد.

 

نحوه استفاده از شيره انگور ملاير

 

شيره انگور اصل را مي توان به روش هاي مختلفي مصرف كرد.

اگر از شيره انگور خانگي براي درمان كم خوني استفاده مي كنيد، بايد هر روز صبح يك يا دو قاشق چايخوري بنوشيد. توليد آهن را در بدن افزايش مي دهد و از كم خوني جلوگيري مي كند. اما رايج ترين روش استفاده از شيره انگور مخلوط كردن آن با آرد و خوردن آن براي صبحانه است.

 

نوشيدن شيره انگور خانگي بر وزن بدن تأثير مي گذارد

 

آب ميوه معمولاً نوشيدني است كه از ميوه هايي مانند انگور تهيه مي شود. اين غذا منبع خوبي از كربوهيدرات و كلسيم است. روش هاي مختلفي براي نوشيدن شيره انگور اصل وجود دارد. تا زماني كه مصرف شيره انگور خانگي در حد متوسط ??باشد براي شما مشكلي ايجاد نمي كند. اما اگر بيش از حد شيره انگور اصل مصرف كنيد، مي تواند منجر به افزايش وزن شود.

مصرف زياد برنج و شير به خصوص در وعده صبحانه مي تواند منجر به افزايش وزن شود. به عبارت ديگر، غذاي مصرف شده با آبميوه مي تواند بر وزن بدن تأثير بگذارد.

برخي افراد شيره انگور خانگي را به رژيم غذايي خود اضافه مي كنند. آنها براي جلوگيري از اثرات مضر شكر و تامين كلسيم و كربوهيدرات مورد نياز بدن خود به جاي شكر از شيره انگور اصل استفاده مي كنند. بنابراين هم مصرف قند را كاهش دهيد و هم كلسيم بدنتان را تامين كنيد.

 

 

فوايد شيره انگور اصل براي رحم

 

از فوايد شيره انگور اصل براي كاهش بي حالي و ضعف استفاده مي شود. شيره انگور با آرد كنجد يك غذاي كامل است. شيره انگور اصل خاصيت گرمي دارد. به همين دليل از خواص شيره انگور براي رحم استفاده مي شود. اين غذا سردي رحم را از بين مي برد و به كاهش انقباضات آن كمك مي كند.

 

شيره انگور خانگي دردهاي قاعدگي را تسكين مي دهد

 

در طب سنتي از خواص شيره انگور اصل براي درمان قاعدگي و درد استفاده مي شود. توصيه مي شود در طول دوره قاعدگي غذاي گرم بخوريد. شيره انگور خانگي در كنترل خونريزي بيش از حد بسيار مفيد است. خواص شيره انگور اصل براي مدت معيني خون از دست رفته در اين مدت را باز مي گرداند. در اين مدت مي توانيم از اين غذا به عنوان نوشيدني استفاده كنيم.

 

چرا بايد در دوران بارداري شيره انگور اصل بخوريم؟

 

يكي از بهترين خواص شيره انگور خانگي در دوران بارداري، افزايش انرژي است. شيره انگور خانگي انرژي مي دهد و استرس را كاهش مي دهد. خواص شيره انگور اصل در دوران بارداري از آسيب به لوله عصبي جنين جلوگيري مي كند. شيره انگور خانگي به رشد سلول هاي مغز جنين كمك مي كند. همچنين از ديابت بارداري جلوگيري مي كند. زيرا حاوي قند طبيعي است. نوشيدن شيره انگور خانگي در دوران بارداري يبوست را برطرف مي كند و از بواسير پيشگيري مي كند. شيره انگور خانگي يك ملين طبيعي است و براي زنان باردار توصيه مي شود.

 

قيمت شيره انگور ملاير

 

اولين توصيه ما تهيه شيره انگور عسلي ملاير است. براي استعلام قيمت شيره انگور ملاير روي همين لينك كليك كرده تا بهترين شيره انگور در ايران را در منزل تان داشته باشيد.

چگونه درخت به بكاريم؟

چگونه درخت به بكاريم؟

طبق نظر و تحقيقات مهندسين نهالستان آلفا نهال :درخت به از خانواده سيب است و به شكل درختچه رشد مي كند. ميوه به از نوع گلسرخ هاست و اولين بار در جنوب اروپا و آسياي صغير ديده شده است. به نسبت سيب و گلابي مقاومت كمتري در برابر سرما دارد و سرماي بيشتر از 100 تا 400 ساعت مي تواند به جوانه هاي اين ميوه آسيب بزند. درخت به پس از چهار تا پنج سال ميوه مي دهند و اين باروري تا حدود چهل يا پنجاه سال ادامه خواهد داشت. درخت به خودبارور است.

به ميوه اي بسيار مفيد و حاوي كربوهيدرات ها، فيبر، چربي، پروتئين، ويتامين B1 (تيامين)، ويتامين B2 (ريبوفلاوين)، ويتامين B3 (نياسين)، ويتامين B5، ويتامين B6، ويتامين B9 (اسيد فوليك)، ويتامين C، كلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم و روي مي باشد.

انواع به و درخت به

ميوه به نيز مانند بسياري از انواع ميوه، گونه‌هاي مختلفي دارد؛ از اين ميان مي‌ توان به موارد زير اشاره كرد؛

به اصفهان؛ شكل بيضي دارد و از انواع پربار است، از سال دوم به بار مي‌نشيند و نسبتاً به كم‌آبي و سرما نسبتاً مقاومت دارد.

به آذربايجان؛ اين نوع نيز از گونه‌هاي پربار است و طعمي ترش و آبدار دارد. شكل اين به، گرد است. براي كاشت در مناطق سردتر مناسب است و مقاومت خوبي در برابر سرما و خشكي دارد.

به شاهرود؛ اين گونه طعم شيرين‌ تر و كم‌ آب‌ تر دارد و نسبت به گونه‌ هاي قبلي كوچكتر است.

به آناناسي؛ اين گونه شكلي كشيده‌تر و رنگ سبز دارد و شبيه به گلابي بوده و خاستگاه آن منطقه بالكان است.

درخت به آمريكايي؛ اين گونه همانطور كه از نامش پيداست خاستگاهش آمريكا بوده و گونه‌اي اصلاح نژاد شده است. شكل گردي داشته و گونه‌اي بسيار پربار است.

به ليمو؛ اين نوع داراي عطر خاصي است كه بسيار معطر بوده و از برگ‌هاي آن به‌ عنوان دمنوش استفاده مي‌شود و امكان پرورش در گلدان را نيز دارد.

به ايتاليايي؛ خاستگاه اين به ايتاليا بوده، ميوه آن درشت، سنگين و پربار است.

به قرمز؛ اين نوع به با رنگ قرمز خود متمايز است. خاستگاه آن ايتاليا بوده و مقاومت خوبي نسبت به خشكي داشته و صرفه اقتصادي دارد.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

انواع كاشت نهال به چيست:

درخت به با نام علمي« Cydonia oblonga» با ارتفاع متوسط خود، عموماً از سال سوم يا چهارم كاشت ميوه مي‌دهد و براي كاشت نهال به، روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه با اتخاذ اين روش‌ها و رعايت شرايط و نكاتي كه در بالا به آن اشاره شد و در ادامه به آن‌ها پرداخته خواهد شد، مي‌ توانيم درخت به بالغ و باروري داشته باشيم. جهت كاشت به كه برگ‌ها و ميوه‌ هاي كركي دارد، مي‌ توان از روش‌هاي مختلفي مانند؛ كاشت بذر، قلمه زدن، پاجوش درخت به، پيوند زدن و خواباندن بهره مند شد.

درخت به را مانند اكثر درختان ديگر مي توان از راه هاي گوناگوني نظير قلمه، پاجوش، پيوند وخوابانيدن ازدياد بخشيد. پيوند هايي كه براي به مناسب  تر است به ترتيب شكمي و اسكنه اي است. قلمه هاي خشبي و نيمه خشبي نيز براي قرمه زدن درخت به مناسب است.  لازم به ذكر است كه بايد قلمه هاي خشبي را در اواخر پاييز تا اوايل زمستان به اندازه 25 سانتي متر و قلمه هاي نيمه خشبي را بايد اواسط تابستان تا اوايل پاييز به اندازه 15-12 سانتي متر تهيه كرد. بهتر است درختان به را با فاصله پنج تا شش متر از يكديگر بكاريد

نكته: بايد در انتهاي قلمه نيمه خشبي سه تا چهار برگ باقي بماند.

كاشت بذر به:

براي پرورش درخت به از طريق بذر، نياز است كه دانه‌هاي به را از داخل ميوه آن خارج ساخته، آن‌ها را شسته تا ذرات گوشت ميوه روي دانه‌ها باقي نماند، سپس در جايي خنك به مدت يك يا دو روز قرار داده تا خشك شوند. آنگاه داخل يك كيسه نايلوني، مانند زيپ‌ كيپ را تا ¾ از ماسه مرطوب يا خزه اسفنجي تميز پر كرده و دانه‌ها را در آن بگذاريد و درب كيسه را بسته و كيسه را به مدت تقريباً 3 ماه در يخچال قرار دهيد.

بعد از اين مدت 1 يا 2 دانه را در يك گلدان با خاك مخلوط كاشته و گلدان را كنار پنجره خود قرار دهيد. به ياد داشته باشيد دانه‌ هاي به بايد در عمق يك سانتي‌متر از سطح خاك گلدان كاشته شوند. هنگامي كه دانه‌ها جوانه زد و رشد كرد و داراي دو برگ شد، زمان آن رسيده است كه گياهان كوچك را به داخل خاك باغچه يا باغ منتقل نماييد.

https://alphanahal.ir/quince-seedlings/

كاشت از طريق قلمه زدن:

قلمه زدن؛ روشي ديگر براي كاشت درخت به، استفاده از روش قلمه‌زدن است. به اين صورت كه مي‌ توان از دو نوع قلمه چوبي و قلمه نيمه‌چوبي استفاده كرد. قلمه‌ها بايد بدون برگ باشند و زمان گرفتن قلمه چوبي در آواخر پاييز و اوايل زمستان است و زمان گرفتن قلمه نيمه‌چوبي، از اواخر تابستان تا اوايل پاييز است.

در هنگام گرفتن قلمه بايد دقت كنيد كه از زير گره‌اي كه روي ساقه است، برش بزنيد و در انتهاي قلمه مي‌ توانيد قسمتي از پوست را جدا كنيد كه سرعت ريشه‌زايي افزايش يابد. قلمه‌ها را در گلداني كه دو قسمت شن و يك قسمت خاك برگ دارد كاشته و بايد هميشه سطح خاك رطوبت داشته باشد.

همچنين مي‌ توانيد از هورمون‌هاي ريشه‌ زايي قبل كشت نيز استفاده كنيد و روي گلدان قلمه را جهت حفظ رطوبت با نايلون بپوشانيد. گلدان حاوي قلمه را مي‌بايست دور از نور مستقيم خورشيد به مدت 2 تا 3 ماه نگهداري كرد تا قلمه‌ها ريشه دار شده و آماده كاشت در باغ و باغچه شوند.

كاشت درخت به از طريق پيوند زدن:

پيوند زدن؛ پيوند نيز روش ديگري است كه براي داشتن يك درخت به استفاده مي‌شود. نياز به يك گياه پايه و پيوند گرفته شده از يك درخت به است كه داراي شرايط و ميوه مناسب و با كيفيت باشد. با استفاده از روش‌هاي انجام پيوند، محل برش ساقه پيوندي را آماده كرده و بر روي پايه مورد نظر قرار مي‌دهيم.

قطر پيوند و پايه بايد يكسان بوده و با ايجاد برش‌هايي هر دو كاملاً يكديگر را پوشانده و روي هم قرار بگيرند. روش‌هاي پيوند زدن مختلفي را مي‌ توان به كار بست، به عنوان مثال از يك درخت بالغ با قدرت باروري بالا مي‌ توان با روش پيوند زبانه‌اي، پيوندي را روي پايه مورد نظر قرار داد. به عنوان مثال، پايه زالزالك يكي از پايه‌هاي مناسب براي پيوند درخت به است.

خواباندن؛ در اينجا نيز مانند استفاده از طريق خواباندن در گياهان ديگر، مي‌ توان قسمتي از يكي از شاخه‌هاي بلند را در حاليكه به درخت وصل است، زير خاك قرار داد. در اين وضعيت شاخه خوابانده شده در مجاورت با رطوبت خاك ريشه مي‌زند و بعد از اينكه از ريشه زدن آن شاخه مطمئن شديم، شاخه را از درخت اصلي جدا مي‌كنيم.

راهنماي كاشت نهال به

دما: كاشت نهال به عمدتا در مناطقي با آب و هواي معتدل و سرد انجام مي شود ، نهال به بايد در دماي پايين زير 7 درجه سانتيگراد به مدت 100 تا 400 ساعت نگهداري شوند تا رشد كنند. در تابستان ، درختان براي رسيدن به رشد مطلوب به تابستانهاي نسبتاً گرم نياز دارند.

نور: يك نهال به براي رشد به نور خورشيد كافي احتياج دارد اگر مقدار مناسبي از نور خورشيد را بدست آورد ، رشد خوبي خواهد داشت. هنگام كاشت نهال ، محافظت از درختان در برابر بادهاي شديد را مد نظر قرار دهيد ، زيرا بادهاي شديد باعث كاهش عملكرد درختان مي شود.

هرس: نهال به هرس مداوم زياد احتياج نداريد اما مي توانيد شاخه ها را اصلاح كنيد تا برگ هاي بهتري ايجاد شود.

انواع هرس و هرس درخت به

در هرس گياهان و درختان انواع مختلف هرس ريشه، هرس شاخه و هرس ميوه و برگ‌هاي مختلف انجام مي‌شود. در هرس شاخه‌هاي يك درخت انواع هرس‌هاي زير برشمرده مي‌شود:

هرس جامي

هرس هرمي

هرس شلجمي

هرس كوردون

آنچه مسلم است، هرس به سلامت، طول عمر و قدرت رشد و باروري درخت كمك مي‌كند و باعث از بين رفتن شاخه‌هاي زايد و دفع آفات و بيماري‌ها مي‌گردد. البته درخت به، در سال‌هاي ابتدايي نياز چنداني به هرس نداشته و در سال‌هاي ديگر نيز صرف جدا كردن شاخه‌هاي شكسته و مرده نياز به هرس برطرف مي‌شود. البته در مواردي كه شاخه‌ها در هم تنيده مي‌شوند و برداشت ميوه‌ها را سخت مي‌كنند، يا ميوه‌ها ريز مي‌شوند، مي‌ توان برخي شاخه‌هاي اضافي را هرس كرد.

هرس درخت به

درختان جوان به گفته برخي از پرورش دهندگان در 5-3 سال اوليه زندگي خود نيازي به هرس ندارند.  مگر حذف پاچوشهايي كه از كنار تنه اصلي گياه و در كنار پايه اصلي درختان ازخاك مي رويد. اين عمل در تمامي طي زندگي درخت به بايد انجام شود. زيرا پاجوشها تنها انرژي گياه مادري را مصرف كرده و فايده ديگري ندارند.  بعد از آن نيز هرس اين گياه شامل قطع ساقه ها و شاخه هايي است كه شكسته و آسيب ديده هستند و يا اينكه با رشد در جهت نامناسب ، مزاحم رشد ساير شاخه ها مي شوند و زمان مناسب هرس نيز در اواخر زمستان است.

براي كوتاه كردن شاخه هايي كه مزاحم رشد سايرين شده اند و يا رو به مركز گياه ردد كرده اند بايد به گونه اي عمل كرد و كه حداكثر حدود يك سوم طول شاخه كوتاه شود و دو سوم آن باقي بماند. در هرس اين درخت اصلا نبايد زياده روي كرد. چون گلها و شكوفه هاي درختان به بر روي ساقه هاي حاصل از فصل رشد جديد شكل ميگيرند. يعني در بهار ابتدا مقداري رشد ساقه جديد شكل ميگيرد و گلها روي همين شاخه ها پديدار مي شوند. به همين دليل اگر در كوتاه و يا قطع كردن ساقه ها و شاخه هاي اين درختان زياده روي كنيم، از تعداد ساقه هايي كه در فصل بهار خواهند روييد كم مي شود. و به همين دليل شكل گيري ميوه ها نيز كاهش خواهد يافت. با اين وجود و البته در مورد درختان به كه بالغ و بزرگ هستند و چندين سال است كه ميوه دهي دارند ميتوان نسبت به حذف تدريجي يك ساقه مسن كه ميوه دهي چنداني ندارد اقدام كرد تا انرژي گياه صرف رشد ساير ساقه ها شود.

ازطرفي اگر تعداد ميوه هاي شكل گرفته زياد باشد بايد در مراحل اوليه رشد ميوه ها تعدادي از آنها را حذف كرد و به اصطلاح تنك كرد تا رشد و بزرگ شدن ميوه هاي باقيمانده به خوبي انجام گيرد. اين كار را مي توان 2-1 هفته بعد از اينكه گلبرگهاي گلها ريزش كردند انجام داد و نسبت به كم كردن تعداد ميوه ها اقدام كرد. البته باز هم يادآوري مي كنم اين كار در صورتي ضرورت دارد كه تعداد ميوه هاي شكل گرفته زياد باشد و ميوه ها فضاي كافي براي رشد و بزرگ شدن نداشته باشند.

آفات و بيماري هاي به و درمان

از آفات اين گياه مي‌توان به سرخرطومي درخت به اشاره كرد كه معمولا در ميانه‌هاي تابستان فعاليت مي كنند و لاروهاي آن با تغذيه خود به درختان به آسيب مي‌رسانند. البته لاروهاي حشرات ديگر نيز هستند كه با تغذيه خود از برگها و همچنين ميوه هاي جوان مي توانند به اين گياه آسيب وارد آورند. با مشاهده چنين مشكلاتي مي توان با استفاده از سموم آفت كش همانند آفت كشهاي تماسي ، فعاليت اين لاروها را كنترل و محدود كرد.

شته نيز گاهي مشكلاتي را ايجاد مي كند و اكثر بر روي نواحي جوان گياه همانند سرشاخه ها فعاليت مي كند. اگر تعداد شته ها زياد باشد مي تواند به دليل توليد ماده چسبناك عسلك موجب چسبناك شدن سطح برگها و ميوه هاي جوان شود. از سموم آفت كش نيز مي توان براي كنترل حشرات استفاده كرد. توجه كنيد كه سم آفت كش كارباريل يكي از سمومي است كه يم تواند به برگهاي درختان به آسيب شديد وارد كند بنابراين جهت مبارزه با آفات اين سم را انتخاب و استفاده نكنيد.

آفت و بيماري آتشك به و درمان : يكي از بيماريهاي خطرناك درختان به آتشك است كه علاوه بر به ، درختان سيب و بخصوص گلابي را مي تواند آلوده و از پاي درآورد. بيماري آتشك به دليل فعاليت نوعي باكتري با نام علمي Erwinia amylovora  است . اين بيماري بر روي شاخه هاي جوان وسرشاخه ها، برگها و همچنين شكوفه ها مشاهده مي شود و اولين علائم را مي توان همزمان با ريزش گلبرگ شكوفه هاي درخت و بر روي نواحي ياد شده مشاهده كرد. نواحي آلوده تغيير رنگ مي دهند و پژمرده، چروكيده و خشك مي شوند.

اگر شرايط آب و هوايي منطقه شما مرطوب نيز باشد، در هنگام فعاليت  يماري آتشك مي توانيد شاهد ترشح شيره از قسمتهاي بيمار نيز باشيد. سرعت پيشرفت اين بيماري با توجه به نوع رقم درخت (برخي انواع مقاوم تر و برخي حساس تر هستند) ، سن درخت، شرايط آب و هوايي و قدرت گياه مختلف متفاوت است اما به هر حال مي تواند بعد از مدتي تمامي گياه را از پاي دربياورد و از بين ببرد.  متاسفانه اين بيماري درماني سريع و 100? ندارد مخصوصا به دليل اينكه عامل اين بيماري نوعي باكتري است، مصرف قارچكشها آنطور كه مورد نظر است، اثري بر روي كنترل و ريشه كن كردن اين بيماري نخواهند داشت. براي جلوگيري از شيوع اين بيماري اولا بايد ارقامي از گياه را انتخاب كرد كه به شكل ژنتيكي به اين بيماري مقاوم هستند و همچنين با انجام نگهداري خوب و مناسب از گياه ،درختاني قوي پرورش داد كه توان ايستادگي و مقاومت بيشتري در برابر اين بيماري داشته باشند .

بهتر  است كه به محض مشاهده قسمتي از شاخه و ساقه درخت كه علائم آتشك را نشان مي دهد هر چه زودتر نسبت به قطع و حذف اين شاخه اقدام كرد  از نظر كاربرد سموم اگر خطر شيوع اين بيماري در منطقه شما سابقه دارد بهتر است كه قبل از مشاهده علائم از سموم استفاده كرد زيرا سموم بعد از ظهور اين بيماري اثر بخشي كمي دارند. از جمله سمومي كه بدين منظور استفاده مي شود ميتوان به اين نمونه ها اشاره كرد: باكتري كشهايي همانند استرپتومايسين Streptomycin و يا Terramycin كه به نحوي نوعي آنتي بيوتيك گياهي به شمار مي روند(البته اين مواد را بهتر است زماني كه ميوه ها شكل گرفته اند و قابل مشاهده هستند مصرف نكنيم) ، ماده تريس-آلومينيم Aluminum tris كه نوعي باكتري كش محسوب مي شود اما بايد قبل و هنگام گلدهي مصرف شود، سموم قارچكش حاوي عنصر مس كه اگرچه قارچكش هستند اما به دليل داشتن عنصر مس بر روي باكتريها نيز اثر دارند و بيش از ساير موادي كه جهت مبارزه با اين بيماري معرفي مي شوند، در دسترس همگان هستند .

بهتر است كه از سموم حاوي عنصر مس هنگامي استفاده كرد كه درختان هنوز در ركود به سر مي برند و يا در مراحل اوليه بيدار شدن و فعاليت درخت باشد زيرا اين سموم مي توانند به برگها و ميوه هاي جوان آسيب برسانند با اين وجود اگر خطر از بين رفتن تمامي درخت به دليل اين بيماري وجود دارد ، استفاده از آن هنگام وجود گلها و ميوه هاي جوان اجتناب ناپذير است بخصوص اينكه گاهي براي كنترل مناسب اين بيماري مجبور خواهيم بود چندين بار از اين سم استفاده كنيم.

 بيماري زنگ بيماري ديگر قارچي است كه اكثرا بر روي ميوه هاي گياه و گاهي برگهاي آن لكه هايي نارنجي رنگ ايجاد مي كنند براي مبارزه با اين بيماري نيز سموم را مي بايست قبل از فعالي شدن گياه و بيدار شدن جوانه ها استفاده كرد و از جمله سموم پيشنهادي براي مسئله مي توان به زيرام و تيرام اشاره كرد. پوسيدگي ريشه و طوقه درختان به نوعي بيماري قارچي كه توسط قارچ آرميلاريا Armillaria mellea ايجاد مي شود ريشه هاي درختان به را درگير مي كند و به تدريج آنها را از بين مي برد . در نتيجه شاهد پژمردگي شاخه هاي اين گياه و زوال تدريجي درخت خواهيم بود.

بيماري لكه برگي قارچي درختان به Quince fleck كه توسط Fabraea maculata ايجاد مي شود بخصوص در مناطقي كه رطوبت بالايي در طي فصل رشد دارند شيوع مي‌يابد. در اين بيماري بر روي برگها لكه هايي تيره رنگ با مركزي سفيد رنگ و كوچك شكل ميگيرد . اين لكه ها به تدريج بزرگ مي شوند و به هم مي پيوندند ونواحي وسيعي را تشكيل مي دهند. ريزش برگها و از بين رفتن ميوه ها از جمله اثرات شيوع اين بيماري است. سموم حاوي عنصر مس از جمله سموم موثر بر روي كنترل اين بيماري است .

بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي قيمت چند؟

بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي قيمت چند؟

دستگاه آسياب قهوه صنعتي قيمت آن چقدر است؟ آيا آسياب قهوه صنعتي ترك بزرگ بخريم يا كوچك و خانگي؟ آيا گرايندر ايراني يا خارجي

 

بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي قيمت آن چقدراست؟ آيا خريد آسياب قهوه صنعتي ايراني نسبت به برندهاي خارجي به صرفه تر است؟ چرا؟ اگر شما هم با چنين سوالاتي روبرو هستيد تا آخر اين پست هماره باشيد زيرا قصد داريم همه اين موارد را در اين مقاله مورد بررسي قرار دهيم.

اگر شما در كسب و كارهاي مرتبط با قهوه مشغول به كار هستيد احتمالاً ضرورت داشتن يك آسياب قهوه صنعتي را به خوبي درك ميكنيد. زيرا علاوه بر تجربه و دانش كافي، براي موفقيت كاري انتخاب ابزارهاي مناسب و حرفه اي است. اگر ابزارها و دستگاه هاي شما بتوانند به بهترين شكل نيازهاي شما و مشتريانتان را فراهم كنند نيازي به تبليغ براي كسب و كارتان نخواهد بود.

تجهيزات مهم براي راه اندازي كافي شاپ

  • دستگاه اسپرسوساز
  • دستگاه آسياب قهوه صنعتي كوچك يا بزرگ
  • دستگاه آبميوه گيري صنعتي
  • داشتن فرصنعتي
  • اجاق گازصنعتي
  • دستگاه بستني ساز
  • دستگاه شيكر برقي
  • دستگاه مخلوط كن صنعتي
  • شربت سرد كن
  • يخ در بهشت ساز
  • دستگاه اسپرسو ساز

اگر بخواهيم به صورت تخصصي بر روي نوشيدني قهوه تمركز كنيم داشتن يك دستگاه اسپرسو ساز باكيفيت و آسياب قهوه يكي از گام هاي مهم است. زيرا شما با خريد دستگاه اسپرسوساز با كيفيت مي توانيد دانه هاي قهوه را به لاته، موكا، كاپوچينو و ساير نوشيدني هاي خاص تبديل كنيد. علاوه بر اين قبل از تهيه اسپرسو نيازمند داشتن يك آسياب قهوه صنعتي هستيد تا بتوانيد بهترين و مناسب ترين درجه آسياب را براي دستگاه اسپرسو آماده كنيد. اگر شما بخواهيد نوشيدني قهوه ترك را هم ارائه كنيد حتماً نيازمند آسياب قهوه حر فه اي با قابليت آسياب قهوه ترك هستيد.

d6_2p47.jpg

قيمت آسياب قهوه ترك كوچك

اگر شما يك كافي شاپ يا مغازه قهوه فروشي كوچك داريد نيازمند تهيه يك دستگاه آسياب قهوه ترك كوچك هستيد تا بتوانيد يك نوشيدني حرفه اي و عالي به مشتريان بدهيد. شما با داشتن چنين آسيابي به راحتي مي توانيد از ريزترين درجه آسياب ( مربوط به قهوه ترك) تا درشت ترين درجه را تهيه كنيد. به همين دليل تنوع انواع قهوه در منوي كافي شاپ و يا قهوه فروشي شما ديده مي شود. خريد و قيمت بهترين آسياب قهوه خانگي ترك كوچك بسته به امكانات و ابزارهاي آن در بازارمتفاوت است. برخي از ويژگي ها از جمله: تنوع در درجه بندي، قدرت موتور، نوع تيغه، جنس و استقامت بدنه و تيغه ها، عملكرد بالا در دقت و سرعت و ... مي توانند در بالا پايين كردن قيمت آسياب قهوه ترك كوچك نقش مهمي داشته باشند.

 

قيمت دستگاه آسياب قهوه ترك صنعتي

در نظر داشته باشيد اگر كافي شاپ شما متوسط يا بزرگ است و يا اين دستگاه را براي قهوه فروشي مي خواهيد بهتر از دستگاه آسياب قهوه صنعتي استفاده كنيد. البته لازم به ذكر است هر آسياب صنعتي قهوه لزوماً قابليت آسياب قهوه ترك را ندارد. به همين دليل قيمت دستگاه آسياب قهوه ترك صنعتي بيشتر از نمونه آسياب هاي قهوه صنعتي معمولي است. قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي همانند آسياب قهوه ترك كوچك بر اساس معيارهاي مختلف بالا پايين مي شود.

نكات مهم براي انتخاب انواع آسياب قهوه

براي انتخاب انواع آسياب قهوه اعم از آسياب قهوه دستي يا گرايندر برقي صنعتي قهوه لازم است موارد مهمي را در نظر داشته باشيد.

  • نوع كسب و كار خودتان ( تعداد مشتريان شما چقدر تخمين زده مي شوند آيا در حد متوسط يا زياد هستند و يا شما مشتريان كمي را در كسب و كارتان داريد) اين مساله در انتخاب دستگاه هاي بزرگ و يا كوچك نقش بسزايي دارند.
  • فضاي كسب و كارتان (آيا شما فضاي كسب و كار بزرگ يا متوسطي داريد و يا در فضاي كمي مشغول به كار هستيد) اين مساله نيز در انتخاب انواع دستگاه آسياب قهوه و دستگاه اسپرسو و ... مي تواند تاثير گذار باشد.
  • نوع هزينه و بودجه بندي (نگاه شما به آينده) برخي از افراد در ابتداي راه ترجيح مي دهند با امكانات حرفه اي اما كوچك و كم هزينه تر كسب و كارشان را راه اندازي كنند و به مرور با بزرگ شدن كسب و كار اين امكانات را بهبود مي دهند. اما در اين بين افرادي هستند كه در همان ابتداي كار ترجيح مي دهند يكبار براي هميشه از تجهيزات و امكانات صنعتي بزرگ و حرفه اي استفاده كنند.

بهترين آسياب قهوه صنعتي ايراني

متاسفانه تصور اشتباه در مورد كالاهاي ايراني باعث شده اين محصولات حتي با داشتن كيفيت مطلوب، از خريد جا بمانند. اما واقعيت اين است كه برخي از توليد كنندگان ايراني در زمينه توليد آسياب قهوه توانسته اند كيفيت بالايي ارائه دهند و اين دستگاه ها قابل رقابت با هم رده خارجي خود مي باشند. البته قبول دارم كه برخي از برندهاي ايراني آسياب قهوه، كيفيت مطلوبي ندارند و نمي توانند نيازهاي مرتبط با كسب و كارهاي قهوه را برطرف كنند اما نمي توان اين مساله را به همه برندهاي ايراني تعميم داد. براي اطلاعات بيشتر در اين زمينه پيشنهاد ميكنم مقاله آشنايي و معرفي بهترين آسياب قهوه صنعتي ايراني را حتماً مطالعه كنيد.

مقايسه قيمت دستگاه گرايندر صنعتي قهوه خارجي و ايراني

اگر بخواهيم مقايسه اي در قيمت دستگاه گرايندر صنعتي قهوه خارجي و ايراني داشته باشيم بايد بگوييم در نگاه اول بايد معيار سنجش بر اساس ميزان عملكرد و امكانات هر كدام باشد. به عنوان مثال دستگاه آسياب قهوه صنعتي خارجي با داشتن امكاناتي مثل فن خنك كنندگي، قدرت موتور، تنوع درجه بندي، عدم پرتي و ... بايد با دستگاه آسياب قهوه صنعتي ايراني با همين ويژگي ها، قياس قيمتي زده شود. دستگاه آسياب قهوه صنعتي قيمت بيشتري نسبت به آسياب هاي خانگي و معمولي دارند. زيرا حرفه اي تر و با امكانات بيشتر هستند. اما سوال مهم اينجاست آيا گرايندرهاي صنعتي قهوه ايراني هم توانسته اند هم رده برندهاي خارجي خوب حرفي براي گفتن داشته باشند و در عين حال قيمت مناسبي نيز داشته باشند. در جواب بايد گفت: بله! برخي از برندهاي ايراني توانسته اند اين نياز را به خوبي برآورده كنند و از نظر امكانات، دقت، عملكرد و سرعت عالي هستند. با اين تفاوت كه شما با خريد اين محصولات مي توانيد علاوه بر كمك به چرخش اقتصاد داخلي، اين آسياب ها را با قيمت مقرون به صرفه تر و با پشتيباني و خدمات پس از فروش تهيه كنيد. پيشنهاد مي كنم براي مشاهده و اطلاعات بيشتر در مورد اين نوع آسياب هاي صنعتي قهوه مقاله بهترين قيمت آسياب قهوه صنعتي يوكار را مطالعه كنيد.

نتيجه گيري:

حتماً قبل از خريد نيازهاي خود را برآورد كنيد و تحقيق كافي در مورد انواع آسياب قهوه صنعتي كوچك و بزرگ داشته باشيد. به بيان ساده تر معيارهاي شما فقط قيمت نباشد و در همان ابتدا به دنبال كيفيت بالا از جمله: سرعت، دقت، عدم پرتي، فن، قدرت موتور و ... در كنار قيمت منطقي براي خريد آسياب قهوه باشيد. با اين رويگرد مي توانيد بهترين انتخاب را با هزينه مقرون به صرفه داشته باشيد. ما پيشنهاد مي كنيم بعد از اين مراحل حتماً آسياب هاي ايراني را هم بررسي كنيد و بهتر است از برندهاي ايراني با كيفيت خريد آسياب قهوه را داشته باشيد. به دو دليل:

  • اول اينكه شما از بابت تعمير و نگهداري در آينده اي نزديك خيالتان راحت است. زيرا خدمات پس از فروش يكي از مهم ترين مزاياي خريد گرايندرهاي صنعتي قهوه ايراني است. شايد باور كردنش سخت باشد! اما با شديد شدن تحريم ها قطعات و تجهيزات آسياب هاي برندهاي خارجي موجود نيست و يا در صورت موجود بودن با قيمت هاي نجومي به فروش مي روند. اين مساله در آينده براي شما مشكل ساز مي شود. علاوه بر اين تجهيزات اين آسياب ها اغلب پيچيده و سخت هستند و مهارت نيروهاي متخصص در اين زمينه كم مي باشد. از اين رو مشكلات دوچندان خواهند شد.
  • هزينه ابتدايي خريد براي يك آسياب قهوه ايراني با كيفيت نسبت به خارجي بسيار كمتر است. زيرا معيار ارزش گذاري آسياب هاي قهوه خارجي بر اساس دلار است و نوسانات دلار در ايران بسيار ناپايدار و گران مي باشد.

با توجه به اين موارد پيشنهاد ما انتخاب آسياب هاي صنعتي قهوه ايراني است كه بتواند همه جوانب را به صورت يكجا داشته باشد و شما را از هزينه هاي بيشتر در آينده دور نگه دارد.

منبع: https://dolatnews.com/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%a8-%d9%82%d9%87%d9%88%d9%87-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa%db%8c-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%da%86%d9%86/